Broj postova : 205 Age : 31 Mjesto : Bobina sendvićara Razred : 8.a Registration date : 06.09.2007
Naslov: Kako ste proveli današnji dan? pon lis 01, 2007 5:14 pm
eo u skoli nista, roditeljski koda nije ni bio... dosa iz skole, ruca, msn, forum, sad idem malo na partizan ...
aLe Ulazim u Mafiju
Broj postova : 205 Age : 31 Mjesto : Bobina sendvićara Razred : 8.a Registration date : 06.09.2007
Naslov: Re: Kako ste proveli današnji dan? uto lis 02, 2007 6:50 pm
ev bas pricam s ivanom.... dan sam proveo hmm dobro... dogovorio sam xxx... nikakvi ocjena danas... aj pomozte malo sovom temom
Ivy_05 Glavna narkomanka
Broj postova : 148 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.a 4ever Registration date : 08.09.2007
Naslov: Re: Kako ste proveli današnji dan? uto lis 02, 2007 6:54 pm
s kim pricas? a ja sam jucer bila u cisti....isla priko prolosca....srili m****...hehe danas mi je ante prinio da je ita neki dan za me i da me je punoooo pozrdavio...i bas sam bila happy...a ko nebi bio.....a danas..medo me gadio cili sat engleskog....odvratno...necu niti pricat sta je prica..i tako....dobila sam 5 iz matishe .....i evo danas sam ucila glazbeni!!! nemogu virovat da sam na to spala!!!! al eto bizali smo coviku dva puta i misec dana nebi me cudilo da malo "digne kriterije"