| [b]opijanje[/b] | |
|
+4*__MaYiCh__* čiča ~: m°i°a :~ ..lucija=) 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
..lucija=) Smart Girl!
Broj postova : 122 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.f Registration date : 01.10.2007
| Naslov: [b]opijanje[/b] sri stu 07, 2007 5:05 pm | |
| ..opijanje.. ma evo da i ja otvorin temu.a nista drugo mi ne pada na pamet. dakle,da vas vidimo!! | |
|
| |
..lucija=) Smart Girl!
Broj postova : 122 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.f Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] sri stu 07, 2007 5:06 pm | |
| ...i,sta mislite,za sta san glasala?? | |
|
| |
~: m°i°a :~ Pocenjem s divljanjem
Broj postova : 72 Age : 31 Mjesto : imotski Razred : 8.f Registration date : 27.09.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] sri stu 07, 2007 5:30 pm | |
| - ..lucija=) je napisao/la:
- ...i,sta mislite,za sta san glasala??
a neman pojma.. kad ideš vanka,možda?!hehe..je,je..to je.! jel tako?!! | |
|
| |
čiča Jos vozam kolica...
Broj postova : 30 Age : 31 Mjesto : Palestina Razred : 8.f Registration date : 02.10.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] sri stu 07, 2007 7:58 pm | |
| ja budem pijan kad iđem vanka,kad sam na tulumu,u kući i na svečanostima i RAKIJA THE BEST DRINK EVER | |
|
| |
*__MaYiCh__* Pocenjem s divljanjem
Broj postova : 78 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.f Registration date : 10.09.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] sri stu 07, 2007 11:24 pm | |
| ja se nikad nisan napila i to mi je suuuper....mislin pijen ja....meni opijanje stvarno nema smisla...meni je zabava i bez opijanja, al ipak PIVA JE ZAKON....lol....
p.s.bar sam iskrena... | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
Broj postova : 205 Age : 31 Mjesto : Bobina sendvićara Razred : 8.a Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] čet stu 08, 2007 2:48 am | |
| - **~~MaYa~~** je napisao/la:
- ja se nikad nisan napila i to mi je suuuper....mislin pijen ja....meni opijanje stvarno nema smisla...meni je zabava i bez opijanja, al ipak PIVA JE ZAKON....lol....
p.s.bar sam iskrena... same here... nevidim gust u opijanju... | |
|
| |
..lucija=) Smart Girl!
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] pet stu 09, 2007 6:12 pm | |
| - aLe je napisao/la:
- **~~MaYa~~** je napisao/la:
- ja se nikad nisan napila i to mi je suuuper....mislin pijen ja....meni opijanje stvarno nema smisla...meni je zabava i bez opijanja, al ipak PIVA JE ZAKON....lol....
p.s.bar sam iskrena... same here... nevidim gust u opijanju... ma niko nije ni reka da je gust napit se! (...) niste svatili,ocito.tema je otvorena zbog nedavnog događaja koji se nije triba dogodit..svatit ce ko zna o cemu se radi..ko nezna,jos bolje..p.s.ko je reka da je gust napit se??ma daaajteee...nema nista gore.hihi. | |
|
| |
Ivy_05 Glavna narkomanka
Broj postova : 148 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.a 4ever Registration date : 08.09.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] pet stu 09, 2007 7:38 pm | |
| - ..lucija=) je napisao/la:
- aLe je napisao/la:
p.s.bar sam iskrena... same here... nevidim gust u opijanju... ma niko nije ni reka da je gust napit se! (...) niste svatili,ocito.tema je otvorena zbog nedavnog događaja koji se nije triba dogodit..svatit ce ko zna o cemu se radi..ko nezna,jos bolje..p.s.ko je reka da je gust napit se??ma daaajteee...nema nista gore.hihi. bas tako, a pogotovo otic na trg kad se napijes......hehehe sala | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
Broj postova : 205 Age : 31 Mjesto : Bobina sendvićara Razred : 8.a Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] pet stu 09, 2007 10:19 pm | |
| pa tema je opijanje... pa sam rekao svoje osobno misljenje... nisi nigdi u prvom postu navela da je tema iskljucivo o nedavnim dogadjajima...
Amen. | |
|
| |
Zvons Master Divljak
Broj postova : 151 Age : 31 Mjesto : Centar za odvikavanje od gorgonzole Razred : 8.c Registration date : 10.09.2007
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] sub stu 10, 2007 7:47 pm | |
| Ja sam proba alkohol(i više vrsta,ali ne baš puno),ali iskreno,nisam se nikad napio i potrudit ću se da to ne bude baš brzo jer ne želim da me to odvede na put pijanica!!!!!!!!! Triba se pazit jer smo mi i premladi za to,ali ako ćeš se ti trovat truj se,mene ne briga!!! | |
|
| |
..lucija=) Smart Girl!
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] ned stu 11, 2007 12:52 pm | |
| - Zvons je napisao/la:
- Ja sam proba alkohol(i više vrsta,ali ne baš puno),ali iskreno,nisam se nikad napio i potrudit ću se da to ne bude baš brzo jer ne želim da me to odvede na put pijanica!!!!!!!!!
Triba se pazit jer smo mi i premladi za to,ali ako ćeš se ti trovat truj se,mene ne briga!!! ne moze te jedno opijanje odvest na put pijanca..al opet,bolje se ne napit. | |
|
| |
..lucija=) Smart Girl!
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] ned stu 11, 2007 12:53 pm | |
| - Ivy_05 je napisao/la:
- ..lucija=) je napisao/la:
- aLe je napisao/la:
p.s.bar sam iskrena... same here... nevidim gust u opijanju... ma niko nije ni reka da je gust napit se! (...) niste svatili,ocito.tema je otvorena zbog nedavnog događaja koji se nije triba dogodit..svatit ce ko zna o cemu se radi..ko nezna,jos bolje..p.s.ko je reka da je gust napit se??ma daaajteee...nema nista gore.hihi. bas tako, a pogotovo otic na trg kad se napijes......hehehe sala ive,niko nije osa na trg,nego na pijacu.al tamo je bilo jos vise ljudi..hehe | |
|
| |
~: m°i°a :~ Pocenjem s divljanjem
Broj postova : 72 Age : 31 Mjesto : imotski Razred : 8.f Registration date : 27.09.2007
| |
| |
CajkaMaster-RMX Jos vozam kolica...
Broj postova : 12 Age : 31 Razred : 8.c Registration date : 22.04.2008
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] uto tra 22, 2008 11:04 pm | |
| Opijanje,losa strana života,al nista protiv toga.... Ja mislim da se to mora.......... Opijate se do 25,onda nadjete zenu i sve ok!!!he
Po meni najjaci pijanac:Tolo i Slaven L.(samo da ga vidite) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: [b]opijanje[/b] | |
| |
|
| |
| [b]opijanje[/b] | |
|