| moje pjesme moji snovi :) | |
|
+5čiča *__MaYiCh__* Zvons Ivy_05 aLe 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
~: m°i°a :~ Pocenjem s divljanjem
Broj postova : 72 Age : 31 Mjesto : imotski Razred : 8.f Registration date : 27.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 08, 2007 1:00 pm | |
| ej..pisma je ZaKoN!!!legendarna je...stvarno..svaka čast.. | |
|
| |
Broj postova : 72 Age : 31 Mjesto : imotski Razred : 8.f Registration date : 27.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 08, 2007 1:00 pm | |
| e sad imaš i moj komentar..hehe | |
|
| |
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 08, 2007 1:01 pm | |
| nastavi je..kad dobiješ inspiraciju.. | |
|
| |
Zvons Master Divljak
Broj postova : 151 Age : 31 Mjesto : Centar za odvikavanje od gorgonzole Razred : 8.c Registration date : 10.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pet lis 12, 2007 10:20 pm | |
| Evo djelo jednoga pajde iz mog razreda(neću ga imenovati),ali nije mene!!!
Ima jedan Vilenica isti ko pečenica glava ćelava,visok staj zubi crni,ružan ko paj ima oči ljute stalno nosi raspale tute voli dicu,pravi je pedofil često pozeleni ko klorofil veliki je komunista voli Titu više od Krista
Nemojte me ništa pitati šta znači(a to se najviše odnosi na ono paj)jer ne znam i ako imate primjedbu na ovi zadnji stih,recite,ja ću ga izbrisat!!!! | |
|
| |
..lucija=) Smart Girl!
Broj postova : 122 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.f Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) sub lis 13, 2007 1:05 pm | |
| ..NASTAVAK!!!!!!!! kad ga mislis napisat?? | |
|
| |
*__MaYiCh__* Pocenjem s divljanjem
Broj postova : 78 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.f Registration date : 10.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 15, 2007 4:29 pm | |
| OCEMO NASTAVAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
čiča Jos vozam kolica...
Broj postova : 30 Age : 31 Mjesto : Palestina Razred : 8.f Registration date : 02.10.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 15, 2007 8:10 pm | |
| BACI SE BACI SE BACI SE MRZIM PJESME | |
|
| |
Zvons Master Divljak
Broj postova : 151 Age : 31 Mjesto : Centar za odvikavanje od gorgonzole Razred : 8.c Registration date : 10.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pet lis 19, 2007 2:11 pm | |
| AMO VIŠE TAJ NASTAVAK!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
Broj postova : 205 Age : 31 Mjesto : Bobina sendvićara Razred : 8.a Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 4:24 pm | |
| nova pjesma na prvoj strani... comments please! | |
|
| |
..lucija=) Smart Girl!
Broj postova : 122 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.f Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 4:45 pm | |
| - aLe je napisao/la:
- evo "pisme" o nasem razredu idu tu... evo pa da zapocnem
.......................................................................................................................................................................... .......................................................................................................................................................................... .......................................................................................................................................................................... ..........................................................................................................................................................................
Nova pjesma ...
.................------------------------........................---------------------------..............................-----------------------............................
Ima jedna cura fina, Ime joj je Anđelina. U život mi je uskočila, Na glavu me okrenula.
Kada mi se nasmije, Srce mi se razlije. Kad pamet mi po polju skita, Pogledom mi misli čita.
U mislima je lipu gledam, Ratko viče, ja se nedam. Ni sekunde bez Nje Bože, Volim je, a šta se može.
Blago lice, duga kosa, Nije joj ravna ni jutarnja rosa. Srce me više ne boli, Izlječila me, jer me voli.
Anđela(e) :kiss: aaaaa..... ovo je genijalno!!!! | |
|
| |
Angie Jos vozam kolica...
Broj postova : 10 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.b Registration date : 21.10.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 5:00 pm | |
| Ma šta lažeš Alene ja tebe ne volim...ja tebe obožavam!!!!!hehe, moja umjetnička duša!!!! | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
Broj postova : 205 Age : 31 Mjesto : Bobina sendvićara Razred : 8.a Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 5:04 pm | |
| Ni sekunde bez Nje Bože, Volim je, a šta se može. ovo sve govori... | |
|
| |
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 6:04 pm | |
| alene svaka čast..luce kad će tebi medo napisat ovako nešto?!hehe.. | |
|
| |
Ivy_05 Glavna narkomanka
Broj postova : 148 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.a 4ever Registration date : 08.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 6:16 pm | |
| - m*i*@ je napisao/la:
- alene svaka čast..luce kad će tebi medo napisat ovako nešto?!hehe..
hehehhehe mija stvarno si ovo dobro rekla...evo jednom zgodom kad je medo pisa pismu vak je glasila.....dodem u sobu izujem patike i sjetim se tebe i tvoje ljubavi!!! nikad to necu zaboravit.... | |
|
| |
Ivy_05 Glavna narkomanka
Broj postova : 148 Age : 31 Mjesto : Imotski Razred : 8.a 4ever Registration date : 08.09.2007
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 6:18 pm | |
| ahha sto se pjeme tice....ja se uvik rastopim na te gluposti, pa tako i sada....preslatko...stvarno andela ima da se ponosis i cjenis vakog momka...a znam ja da ti jesi....daBogda i nama vako neko jednom pisa!!! | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 10:36 pm | |
| - Ivy_05 je napisao/la:
- m*i*@ je napisao/la:
hehehhehe mija stvarno si ovo dobro rekla...evo jednom zgodom kad je medo pisa pismu vak je glasila.....dodem u sobu izujem patike i sjetim se tebe i tvoje ljubavi!!! nikad to necu zaboravit.... ovoga se taaako dobro sicam! hvala svima na cestiutkama... a sto se tice mede, on to sve njoj nadoknadi kad se vide,,, jel tako?! medo van je leđenda... | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 10:40 pm | |
| - Ivy_05 je napisao/la:
- ahha sto se pjeme tice....ja se uvik rastopim na te gluposti, pa tako i sada....preslatko...stvarno andela ima da se ponosis i cjenis vakog momka...a znam ja da ti jesi....daBogda i nama vako neko jednom pisa!!!
love comes itself to good ppl... you are 1 of them... dont lose hope...! even when all leave ya, I'll be here! ur my best friend, no1 can change that | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) pon lis 29, 2007 10:44 pm | |
| e da jos kazem, ako netko drugi ima buynu mastu (ovako ko ja) neka slobodno rece pa cemo mu napravit ispod mojeg posta njegov s pjesmom... sastavom ili biločim ali more biti iskljucivo napravljeno od njega... ... ... mia ovo sto si napisala u potpisu je stvarno genijalno! ~ NiJe StRaŠnA nEsReĆa UmRiJeTi NeOsTvArEnIh SnOvA vEć Je NeSrEćA nE sAnjAtI..NiJe SrAmOtA nE dOsEgNuTi ZvIjEzDe vEć NeMaTi ZvIjEzDe KoJiMa ĆeŠ tEžItI..~neznam jel originalno od tebe al samim time sto si to stavila u sig si pokazala da si leđenda! | |
|
| |
Ivy_05 Glavna narkomanka
| |
| |
| |
| |
..lucija=) Smart Girl!
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) sri lis 31, 2007 5:16 pm | |
| - m*i*@ je napisao/la:
aaaaa!!!! ma bas bi ga mogla pitat....al opet-bojin se rezultata-pogledaj sta je ivana napisala... ( | |
|
| |
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) sri lis 31, 2007 5:27 pm | |
| | |
|
| |
aLe Ulazim u Mafiju
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) čet sij 03, 2008 3:17 am | |
| bas bi moga priko praznika napisat nesto novo u stilu, "zivot mi sada ima smisla!" , ako nadjem inspiraciju pjesma ce ovdje osvanit | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: moje pjesme moji snovi :) | |
| |
|
| |
| moje pjesme moji snovi :) | |
|